• Server för inkommande e-post (POP3 eller IMAP): mail.dindomän.se
    • Port för inkommande e-post (POP3): 110 (TLS eller okrypterat) eller 995 (SSL)
    • Port för inkommande e-post (IMAP): 143 (TLS eller okrypterat) eller 993 (SSL)
    • Server för utgående e-post (SMTP): mail.dindomän.se
    • Port för utgående e-post (SMTP): 26 (okrypterat), 587 (okrypterat) eller 465 (SSL)

Utgående e-postserver (SMTP) kräver autentisering

Observera att SSL för POP3 eller IMAP endast fungerar i en klient som kan hantera SSLv3. För säkrast krypterad anslutning för POP3 eller IMAP rekommenderas standardport för POP3 eller IMAP med TLS aktiverat i klienten.

Observera att ni behöver autentisera ett för att kunna använda ovan SMTP-server. Autentisering är möjlig via samtliga mailkonton i vår miljö (t.ex. konton av typen Linux eller Hosted Exchange).