Automatisk inloggning

För att skapa automatisk inloggning till ett ännu okonfigurerat e-postkonto se Inställningar, välj operativsystem och följ guiden.

Observera att automatisk inloggning inte fungerar i Windows XP Home Edition, Windows Vista Starter Edition, Windows Vista Home Basic eller Windows Vista Home Premium. Detta fungerar inte i nämnda operativsystem till orsak av att Microsoft valt att blockera funktionen att spara domänbaserade inloggningsuppgifter i dessa versioner av operativsystemen.

Aktivera automatisk inlogging

Välj operativsystem nedan: