Dela en kalender i Outlook 2007 Принт

• 3

Dela en kalender i Outlook 2007

1. Klicka på Dela min kalender i avsnittet Kalender i navigeringsfönstret (navigeringsfönster är kolumnen på vänster sida i Outlook-fönstret)
  2. Ange namnet på mottagaren av delningsinbjudan i rutan Till.
  3. Ange ett ämne för e-postmeddelandet i rutan Ämne.
  4. Du kan begära behörighet att visa mottagarens standardmapp för Kalender. Då markerar du kryssrutan Begär tillstånd att visa mottagarens kalender.
  5. Skriv den information du vill ta med i meddelandet.
  6. Klicka på Skicka.
  7. Granska dialogrutan för bekräftelse och klicka på OK om informationen är korrekt.

Ändra delningsbehörigheter i Outlook 2007

1. Högerklicka på standardmappen Kalender i avsnittet Kalender i navigeringsfönstret.
  2. Klicka på Ändra delningsbehörigheter.
  3. Klicka på Standard, eller den användare för vilken du vill ändra behörigheter, i rutan Namn på fliken Behörigheter.
  4. Ange behörighetsnivå i listan Behörighetsnivå i avsnittet Behörigheter.

Öppna en delad kalender

1. Klicka på Öppna en delad kalender i kalendern.
  2. Skriv ett namn i rutan Namn eller klicka på Namn om du vill välja ett namn från adressboken.
  3. Klicka på OK
  4. Den delade kalendern visas bredvid den kalender som redan finns i vyn.

När du öppnar en delad kalender för första gången, läggs den kalendern till i navigeringsfönstret. Nästa gång som du vill visa den delade kalendern klickar du på den i navigeringsfönstret.

Om du vill visa en kalender för en annan person som inte har gett dig behörighet att visa den, uppmanas du att be den personen om behörighet. Om du klickar på Ja öppnas ett e-postmeddelande med en delningsförfrågan automatiskt. Meddelandet ber personen att dela sin kalender med dig och du kan också dela din egen standardkalender med personen i fråga genom detta meddelande.

Beskrivning av olika behörighetsnivåer

Behörighetsnivå Behörighet att..
Ägare Skapa, läsa, ändra och ta bort alla objekt och filer och skapa undermappar. Som mappägare kan du ändra behörighet som andra personer har till mappen. (Gäller inte ombud.)
Publicerande redaktör Skapa, läsa, ändra och ta bort alla objekt och filer och skapa undermappar. (Gäller inte ombud.)
Redaktör Skapa, läsa, ändra och ta bort alla objekt och filer.
Publicerande författare Skapa och läsa objekt och filer, skapa undermappar och ändra och ta bort objekt och filer som du själv skapar. (Gäller inte ombud.)
Författare Skapa och läsa objekt och filer och ändra och ta bort objekt och filer som du själv skapar.
Deltagare Endast skapa objekt och filer. Innehållet i mappen visas inte. (Gäller inte ombud.)
Granskare Endast läsa objekt och filer.
Anpassad Utföra aktiviteter som mappägaren har angett. (Gäller inte ombud.)
Ingen Du har ingen behörighet. Du kan inte öppna mappen.

Дали Ви помогна овој одговор?

« Назад