Aktivera automatisk inloggning i Outlook 2007 och Windows XP.

1. Starta Registereditorn i Windows med kommandot "regedit".
    1. Ställ om LM Compatibility Level; HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\lmcompatibilitylevel till värde ”2”.
  2. Avsluta Outlook om det är startat.
  3. Starta Hantera användarnamn och lösenord med kommandot ”rundll32.exe keymgr.dll,KRShowKeyMgr” (finns även under Kontrollpanelen -> Användarkonton -> Avancerat -> Hantera lösenord).
    1. Lägg till server ”*.hosting.local” och det gällande användarnamnet och lösenordet. Användarnamn ska vara användarens e-postadress.
    2. Lägg till server "*.ilait.se" och det gällande användarnamnet och lösenordet. Användarnamn ska vara användarens e-postadress.
      • Vid branding, vänligen använd "*.example.com" (där example.com motsvarar brandingens domännamn).
  4. Öppna Installera e-post - Outlook i Windows (via Kontrollpanelen -> Användarkonton -> E-post).
  5. Välj Visa profiler.
  6. Markera den gällande profilen och välj Egenskaper.
  7. Välj E-postkonton
  8. Markera gällande e-postkonto och välj Ändra....
  9. Välj Fler inställningar....
  10. Välj Proxyinställningar för Exchange… under fliken Anslutning.
  11. Välj NTLM-autentisering i rullisten för Använd den här autentiseringen vid anslutning till proxyservern för Exchange.
  12. Välj OK i fönstret Proxyinställningar för Exchange och fönstret Microsoft Exchange.
  13. Välj Nästa och Slutför och stäng resterande fönster.