Windows Vista. Skriv ut

• 21

Aktivera automatisk inloggning i Outlook 2007 och Windows Vista.

1. Avsluta Outlook om det är startat.
  2. Starta Hantera användarnamn och lösenord med kommandot ”rundll32.exe keymgr.dll,KRShowKeyMgr” (finns även under Kontrollpanelen -> Användarkonton -> Avancerat -> Hantera lösenord).
    1. Lägg till server ”*.hosting.local” och det gällande användarnamnet och lösenordet. Användarnamn ska vara användarens e-postadress.
    2. Lägg till server "*.pc2u.se" och det gällande användarnamnet och lösenordet. Användarnamn ska vara användarens e-postadress.
  3. Öppna Installera e-post - Outlook i Windows (via Kontrollpanelen -> Användarkonton -> E-post).
  4. Välj Visa profiler.
  5. Markera den gällande profilen och välj Egenskaper.
  6. Välj E-postkonton
  7. Markera gällande e-postkonto och välj Ändra....
  8. Välj Fler inställningar....
  9. Välj Proxyinställningar för Exchange… under fliken Anslutning.
  10. Välj NTLM-autentisering i rullisten för Använd den här autentiseringen vid anslutning till proxyservern för Exchange.
  11. Välj OK i fönstret Proxyinställningar för Exchange och fönstret Microsoft Exchange.
  12. Välj Nästa och Slutför och stäng resterande fönster.