Konfiguration av Microsoft Office Entourage 2008 SP1 Çap et

• 20

Vi rekommenderar att man alltid använder den senaste versionen av Microsoft Office 2008 for Mac (Entourage) för bästa funktion, samt för att kunna ta del av tjänsten AutoDiscover - vilket innebär att det enda uppgifterna man behöver för att konfigurera Entourage för Exchange är e-postadress och lösenord.

För att ta del av tjänsten Autodiscover behövs version 2008 SP1 eller senare.

Serverinställningar för konfiguration av Microsoft Office Entourage 2008

• Konto-ID: uadA000000 (där "uadA000000" motsvarar synknamnet för aktuellt Exchange-konto)
  • Domän: hosting.local
  • Lösenord: xxxxxxx (där "xxxxxxx" motsvarar lösenordet för aktuellt Exchange-konto
  • Exchange-server: https://owa.pc2u.se/exchange/demo@example.se (där "demo@example.se" motsvarar e-postadressen för det aktuella e-postkontot)
  • DAV-tjänsten kräver en säker anslutning (SSL): Ja
  • Ã…sidosätt standardporten.... : Nej
  • LDAP-server: (blank)

Bu cavab sizə kömək etdi?

<< Geri