Windows Mobile 5 Print

• 21

Konfiguration av ActiveSync i Windows Mobile 5

1. Startmenyn välj ActiveSync.
  2. Välj Meny -> Lägg till serverkälla.
  3. Ange servernamn owa.ilait.se och bocka i Servern kräver krypterad anslutning, välj Nästa
  4. Ange e-postadressen för den aktuella användaren i fältet Användarnamn. Ange lösenordet för den aktuella e-postadressen i fältet Lösenord. Ange hosting.local i fältet Domän, välj därefter Nästa.
    • Vissa versioner av Windows Mobile 5 kräver att synknamnet används i fältet Användarnamn, istället för e-postadressen.
  5. Välj vilka objekt du vill synkronisera. Välj därefter Slutför
  6. Telefonen kommer nu att synkronisera objekten från servern, detta kan ta flera minuter beroende på näthastighet och mängd av data som synkroniseras.